RAB KeukenhofRent-a-Bike Keukenhof
Rent-a-Bike_van_Dam_Over_ons
Over ons

Rent-a-Bike van Dam is opgericht in 2003 en richt zich volledig op het verhuren van fietsen. Bij ons staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel. Of je nou als vakantieganger bij ons in de winkel komt of als bedrijf honderden fietsen laat bezorgen. Ons doel is om jou een onvergetelijke dag te bezorgen waarbij we graag onze kennis over de leuke plekjes in de streek met je delen. 

Ons Team

Sam van Dam -  Rent a Bike van Dam

Sam van Dam

Ik kon eerder fietsen dan lopen en ben al van jongs af aan betrokken bij de fietsverhuur. Er is niets mooiers dan mensen een leuke dag te bezorgen en hoe kan dat beter dan op de fiets. Al fietsend de prachtige omgeving ontdekken die wij rijk zijn. Geweldig! 

Vacatures_Stage_Rentabikevandam_nwh_Reparatie_onderhoud

Thijs van Dam

Opgegroeid tussen de fietsen. Na jaren overal ter wereld ervaring opgedaan te hebben in de sportactiviteiten- en verhuurbranche ben ik toch teruggekomen bij mijn eerste liefde: fietsverhuur. Hier zet ik de opgedane kennis en ervaring in de praktijk.

Le_on_RAB

Léon Uittenbogaard

Dit is alweer mijn tweede seizoen bij Rent-a-bike van Dam. Al mijn hele leven heb ik een grote passie voor de bollenstreek. En deze ontdek je pas écht op de fiets! Als zoon van een bloembollenkweker heb ik mij altijd bezig gehouden met bloemen en bollen. En hier vertel ik graag over, bijvoorbeeld tijdens onze tours. Daarnaast breng ik met veel plezier de fietsen op jou gewenste locatie.

Jens_RAB

Jens Geerlings

Vorig jaar heb ik mijn middelbare school afgerond, en heb nu een tussenjaar ingelast. Hierdoor kon ik perfect aan de slag bij Rent-A-Bike Van Dam. Ik kan hier mooi ervaring opdoen en beleef hier een hoop plezier aan. Mijn moeder werkt al jaren bij Keukenhof en ik ging vaak met haar mee, dus Keukenhof is voor mij bekend terrein. Bloemen zitten er dan ook met de paplepel ingegoten!

Manuel_RAB

Manuel Guiterrez

Ik heb op veel verschillende plekken mogen werken, maar ben nu neergestreken bij het mooie Rent-a-Bike van Dam. Ik heb in de bollen, fietsen en met groepen mogen werken, en daardoor ben ik een beetje het manusje van alles, wat ik top vind! Ik werk met veel plezier en probeer dat te allen tijden aan onze klanten over te brengen.

Team_rentabikevandam

Het hele team

Naast ons vaste team hebben wij ook veel andere medewerkers die staan te popelen je op weg te helpen. Wij zijn altijd te herkennen aan ons oranje shirt of jas. 

BTW nr: NL855913186B01
KVK nr: 64941353
IBAN: NL71RABO0376927100

TripAdvisor
Noordwijkerhout

Landbouwplein 10
2211 GE Noordwijkerhout

+31 (0) 252 25 11 44

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00

Zondag 10:00 - 18:00