RAB KeukenhofRent-a-Bike Keukenhof
Bollenstreek op de fiets
Wat te doen?

Bloemenvelden

Ieder jaar komen mensen van over de hele wereld naar de Duin- en Bloembollenstreek waar de lokale bloembollenkwekers de overweldigende zee van bloemen creëren. Van half maart tot begin mei staan de velden in bloei en deze zijn natuurlijk het beste te zien per fiets! Ook geniet je zo het beste van de heerlijke geuren die de bloemen leveren! Check de bloemenradar om up to date te blijven van welke velden mooi in bloei staan.

Boek nu je fiets

Hollands duin

Maak een ritje door de duinen die zich uitstrekken van Wassenaar tot Zandvoort. Ideaal voor een zomerse fietstocht waarna je de tocht kan eindigen met een hapje en een drankje bij een strandtent. Wellicht heb je tijdens je fietstocht geluk en kun je de herten spotten!

Boek nu je fiets

Steppen

Een keer iets anders dan fietsen? Step jezelf door de duinen! Ook geschikt voor groepsactiviteiten.

€7.50 per dag 

Boek nu je step

Mountainbike verhuur

Ga de uitdaging aan! In de Noordwijkse duinen is een leuke en uitdagende MTB route welke voor alle leeftijden en niveaus toegangelijk is. De perfecte groepsactiviteit voor bijvoorbeeld (sport)teams, teambuilding, bedrijfuitjes of vrijgezellenfeesten. Boek nu je groepsarrangement of losse mountainbike(s).

  • Losse mountainbike verhuur
  • Mountainbike clinic
  • Bekijk de MTB route door de Noordwijkse duinen
Meer informatie

Avontuurlijk: Tandem

Dit is een leuke manier om de Bollenstreek te ontdekken! Deel een tandem en ga samen op avontuur. en leer elkaar vertrouwen Gaan jullie de uitdaging aan? Dubbel zoveel plezier!

Boek nu je tandem

Kagerplassen

Fiets langs het prachtige water en neem de veerboot om de overkant te bereiken voor nog meer fietsplezier! Hier kun je ook heerlijk aan het water even uitrusten bij één van de leuke tentjes!

Boek nu je fiets
BeachBreak

Beach Break

Ben je op zoek naar watersports of strandspellen? Onze vrienden van Beach Break doen het allemaal! Kitesurfen, golfsurfen, kajakken, suppen en nog veel meer strand evenementen.

Strandbedjes, watersport verhuur en windschermen zijn te verkrijgen bij onze vrienden van Longfield beach rentals.

Noordwijkerhout

Noordwijkerhout

Voor meer informatie over de omgeving, kijk bij de VVV Noordwijkerhout of op www.bollenstreek.nl. Bekijk de gratis parkeermogelijkheden.

Strand bij hoogies

Strand

Mocht je even willen onthaasten, ga dan naar Hoogies voor heerlijke en eerlijke friet! Of waai uit op het water bij kitesurfschoolnoordwijk

Wat_te_doen_comoco

Oosterduinse meer

Aan het meer in Noordwijkerhout vind je de verborgen parel van Noordwijkerhout: Como & Co. Op deze prachtige plek kun je heerlijk lunchen (probeer de comoburger!) en wanneer je er toch bent er bent, probeer vooral de 'Strandgaper'. Een heerlijk speciaal biertje. Maar wees gewaarschuwd, het kan zijn dat je niet naar huis wilt!

BTW nr: NL855913186B01
KVK nr: 64941353
IBAN: NL71RABO0376927100

TripAdvisor
Noordwijkerhout

Landbouwplein 10
2211 GE Noordwijkerhout

+31 (0) 252 25 11 44

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00

Zondag 10:00 - 18:00