Tours en groepen op maat `

Ben je op zoek naar leuke bedrijfsuitjes, fietsvakanties, fietsenevenementen, vrijgezellenfeesten, familiedagen of gewoon iets leuks met vrienden? Ga op de fiets! Wij denken graag met je mee om de perfecte dag samen te stellen. Bovendien zorgen wij altijd dat iedereen een passende fiets krijgt. Wil je het nog leuker en avontuurlijker maken of werken aan je teambuilding? Ga met zijn allen op onze tandems, e-bikes, steps of mountainbikes! Wij bezorgen groepen tot wel 300 personen door heel Nederland.

Onbekend in de Bollenstreek? Geen probleem! Laat je meenemen door een lokale gids die alle mooiste plekjes van de bollenstreek kent en jou daar graag mee naar toe neemt. En leer wat de Bollenstreek zo uniek maakt. Ook ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen, vriendengroepen of (sport)teams.

Groeps_evenementen_E-bike

Groepen

Organiseer je een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Wij denken graag met je mee om de perfecte dag te organiseren. Wij bezorgen fietsen tot 300 personen door heel Nederland. 

Mountainbike_verhuur_MTB

Mountainbike clinic

Ga met een van onze ervaren gidsen op stap en ontdek de Noordwijkse duinen op onze nieuwe mountainbikes. Een uitdagende MTB route voor jong en oud van alle niveaus.

Tourgids op aanvraag

Tour met gids op maat

Genieten terwijl je meer leert over de mooie bloemenvelden of de oude molens? Breng een bezoek aan een echte bloembollenkwekerij, de zee, het prachtige strand of geniet van een typisch Hollandse luncht! Alles is mogelijk! In overleg organiseren wij de tour op maat zoals jij hem wilt.

Pop-up Bike rental

Pop-up Bike Rental is je eigen fietsverhuur op locatie voor een korte periode. Van kleine tot grote evenementen, wij kunnen onze Pop-up Bike Rental tijdelijk bij jou onderbrengen. Een extra toevoeging aan uw evenement. Probeer ook eens onze elektrische fietsen, tandems of mountainbikes.

Deze groepen zijn jou voor gegaan

Rent-a-Bike van Dam - Noordwijkerhout
Landbouwplein 10
2211GE Noordwijkerhout
Nederland
Ma t/m Vr :  open van 09:00 tot 18:00
Zaterdag :    open van 09:00 tot 17:00
Zondag :         alleen op aanvraag

+31 (0) 252 25 11 44
info@rentabikevandam.nl
www.rentabikevandam.nl
BTW nr: 855913186B01
KVK nr: 64941353
IBAN nr: NL71RABO0376927100