RAB KeukenhofRent-a-Bike Keukenhof

Veel gestelde vragen

Hieronder vind u antwoorden op veel gestelde vragen

Algemeen

Geven jullie korting op grote groepen?

Ja, groepen van meer dan 10 personen krijgen 10% korting indien zij de fietsen zelf komen ophalen. Bij bezorging op locatie voor grote groepen maken wij een prijs op maat. Bel of mail voor een offerte.

Kan ik mijn fiets op een andere locatie inleveren?

Helaas is het niet mogelijk om je fiets bij de Rent-a-Bike van Dam locatie bij  Keukenhof in te leveren. Andersom is dat helaas ook niet mogelijk. Wel is het mogelijk om een gehuurde fiets in te leveren bij een van de aangesloten hotels of vakantieparken. Geef dit wel even aan bij het huren van de fiets.

Schade & diefstal

Is de fiets automatisch verzekerd?

De fiets is niet automatisch verzekerd. Je kan een verzekering tegen diefstal afsluiten bij het huren van een fiets voor €3,00 per fiets en €6,00 per tandem.

Wat als ik onderweg met pech kom te staan?

Onze fietsen worden goed onderhouden en de kans op pech onderweg is daardoor gering. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat je onderweg met pech komt te staan kan je ons altijd bellen. Het telefoonnummer staat op elke fiets. Wij zorgen dan z.s.m. voor een vervangende fiets.

Wat als de fiets tijdens de huurperiode beschadigt?

Kleine beschadigingen zoals snelbinders, jasbeschermers enz. worden niet in rekening gebracht. Dit is gebruiksschade. Grote schade zoals, kromme wielen, gebogen frame etc. welke duidelijk door onbehoorlijk gebruik zijn ontstaan worden verhaald op de huurder.

Wat als de fiets gestolen wordt?

Wanneer je de fiets op slot zet is de kans erg klein dat deze wordt gestolen. Wanneer je verzekerd bent en je kan de sleutels van de fiets laten zien en je hebt aangifte gedaan dan hoef je niks te betalen. Wanneer je niet verzekerd bent wordt de huidige waarde van de fiets verhaald op de huurder.

Fietsen

Wat voor fietsen hebben jullie?

Wij werken met verschillende merken. De meeste fietsen zijn van Batavus maar we hebben ook fietsen van Sparta & Pointer. De tandems zijn van AZOR.

 Hebben jullie ook kinderfietsen?

Jazeker, wij hebben ook kinderfietsen. Wij hebben kinderfietsen van 20’’ t/m 26’’. Daarnaast hebben we ook kinderzitjes en kidcars. Zo kan je kind altijd mee op de fiets.

Mag je met 2 personen op 1 fiets?

Het is mogelijk om met twee personen op een fiets voor 2 personen te fietsen, een tandem. Het is helaas niet toegestaan om met 2 personen op een reguliere fiets te fietsen tenzij het een kind in een kinderzitje betreft.

Bezorgen

Wat kost het om fietsen te laten bezorgen?

Wij bezorgen fietsen in de Bollenstreek gratis. Bezorgkosten buiten de Bollenstreek zijn afhankelijk van het aantal fietsen en de bezorglocatie. Neem contact met ons op voor een offerte.

Wanneer bezorgen jullie?

De fietsen worden over het algemeen in de ochtend tussen 10:00 uur en 12:00 uur bezorgt maar andere bezorgtijden zijn ook mogelijk.

Waar bezorgen jullie?

Wij kunnen fietsen door heel Nederland bezorgen. In de Bollenstreek bezorgen wij gratis. Onder de Bollenstreek valt gemeente Noordwijkerhout, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Hillegom en De Zilk.

BTW nr: NL855913186B01
KVK nr: 64941353
IBAN: NL71RABO0376927100

TripAdvisor
Noordwijkerhout

Havenstraat 22
2211 EH Noordwijkerhout

06 12 08 98 58
02 52 37 24 82

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten
(tot 25 maart 2018)