Veel gestelde vragen

Locatie Noordwijkerhout

Algemeen

Fietsen

Wat voor fietsen hebben jullie?

Wij werken met verschillende merken. De meeste fietsen zijn van Batavus maar we hebben ook fietsen van Sparta & Pointer. De tandems zijn van Onderwater en de E-bikes van Qwic.

Mag je met 2 personen op 1 fiets?

Het is helaas niet toegestaan om met 2 personen op een reguliere fiets te fietsen tenzij het een kind in een kinderzitje betreft. Het is mogelijk om met twee personen op een fiets voor 2 personen te fietsen, een tandem. Boek nu je tandem.

Schade & diefstal

Is de fiets automatisch verzekerd?

De fiets is niet automatisch verzekerd. Je kunt een verzekering tegen diefstal afsluiten bij het huren van een fiets voor €2,50 per dag per fiets en €5,- per dag voor een tandem of E-bike.
Let op! Bij diefstal dient er aangifte gedaan te worden bij de politie en dient u nog in het bezit te zijn van de fietssleutel.

Wat als ik onderweg met pech kom te staan?

Onze fietsen worden goed onderhouden en de kans op pech onderweg is daardoor gering. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat je onderweg met pech komt te staan kan je ons tijdens onze openingstijden altijd bellen. Bent u nog binnen onze route kaart komen wij gratis z.s.m. met een vervangende fiets. Het telefoonnummer staat op elke fiets.

Wat als de fiets gestolen wordt?

Wanneer je de fiets op slot zet is de kans erg klein dat deze wordt gestolen. Wanneer je verzekerd bent en je kan de sleutels van de fiets laten zien en je hebt aangifte gedaan bij de politie dan hoef je niks te betalen. Wanneer je niet verzekerd bent wordt de huidige waarde van de fiets verhaald op de huurder.

Bezorgen

Wanneer bezorgen jullie?

De fietsen worden over het algemeen in de ochtend tussen 10:00 uur en 12:00 uur bezorgt maar andere bezorgtijden zijn ook mogelijk.

Waar bezorgen jullie?

Wij kunnen fietsen door heel Nederland bezorgen. De kosten kunnen wel per afstand verschillen. Om de kosten voor jou locatie aan te vragen neem gerust contact met ons op.

Rent-a-Bike van Dam - Noordwijkerhout
Landbouwplein 10
2211GE Noordwijkerhout
Nederland
Ma t/m Vr :  open van 09:00 tot 18:00
Zaterdag :    open van 09:00 tot 17:00
Zondag :         alleen op aanvraag

+31 (0) 252 25 11 44
info@rentabikevandam.nl
www.rentabikevandam.nl
BTW nr: 855913186B01
KVK nr: 64941353
IBAN nr: NL71RABO0376927100