Fietsen verhuur

Huur vandaag nog een (elektrische) fiets, tandem of mountainbike en ontdek de prachtige omgeving van Noordwijkerhout. 

Ben je virus-klachten vrij dan verwelkomen wij je graag in onze vernieuwde winkel (Landbouwplein 10). Wel onder enkele voorwaarden want ook bij de verhuur van fietsen hebben wij maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

- Reserveer online
- Houdt 1,5 meter afstand
- 1 persoon tegelijk aan de balie (de rest wacht buiten)
- Handvatten worden ontsmet
- Was regelmatig je handen

Fietsen_bezorgen_vakantie

Bezorgen op vakantieadres

Bent u op vakantie in omgeving Noordwijk? Wij kunnen de fietsen ook bij uw vakantieverblijf bezorgen en ophalen. Reserveer je bezorging nu online.

Gratis_parkeren_brink

Gratis parkeren

Rent-a-Bike van Dam is gelegen in het centrum van Noordwijkerhout tegenover de Witte Kerk. Dit is eenvoudig te bereiken met de auto. Parkeer bijvoorbeeld gratis op de Brink (ca. 150 meter van onze locatie).

Fiets_huren_F1

Formule 1

In verband met grote drukte in de regio tijdens het Formule 1 weekend raden wij aan je fietsen op tijd te reserveren. De (elektrische) fietsen worden voor een vaste prijs en een vaste periode aangeboden. Bekijk de mogelijkheden.

Perfect startpunt

Rent-a-bike van Dam is gelegen in Noordwijkerhout, het hart van de Duin- en Bloembollenstreek. Het is een perfect startpunt om de Bollenstreek fietsend te ontdekken. Iedere lente veranderen de bollenvelden in een prachtige kleurrijke bloemenzee.

Met een grote groep?

Ben je op zoek naar leuke bedrijfsuitjes, fietsvakanties, fietsenevenementen, vrijgezellenfeesten, familiedagen of gewoon iets leuks met vrienden? Ga op de fiets! Wij denken graag met je mee om de perfecte dag samen te stellen.

Breed assortiment van hoogste kwaliteit

Bekijk ons breed assortiment aan fietsen in verschillende types, hoogtes en accessoires. Wij streven ernaar ten alle tijden de beste kwaliteit te leveren aan onze bezoekers en houden onze fietsen daarom in topconditie.

Behulpzaam personeel

Bij ons staan persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel. Ons doel is om jou een onvergetelijke dag te bezorgen waarbij wij graag onze kennis over de mooiste plekken in de streek met je delen.

Sylvie W

28-2-2021 via Tripadvisor

"Hele mooie en goede nieuwe mountainbike gehuurd! Heerlijk een paar uurtjes gefietst door de mooie parcours van Noordwijk." 

GeonH_tripadvisor

Geon H

24-7-2020 via Tripadvisor

"Elektrische fiets gehuurd voor 4 dagen. Wat een topfiets! Heerlijk gefietst. Wij zaten op een camping in Vogelenzang en vroegen of de fiets daar afgehaald kom worden. Was geen enkel probleem "zeg maar hoe laat" aldus Van Dam, super service natuurlijk."

Lucas_tripadvisor

Lucas

28-10-2020 via Tripadvisor

"Wij hebben 4 uur lang op geweldige mtbs gefietst! Goede service en geweldig geholpen. Ik zou zeker hier weer fietsen huren als ik in de omgeving ben."