Rent-a-Bike van Dam
Fietsen verhuur

Huur vandaag nog een (elektrische) fiets, tandem of mountainbike en ontdek de prachtige omgeving van Noordwijkerhout. 

Ben je virus-klachten vrij dan verwelkomen wij je graag in onze vernieuwde winkel (Landbouwplein 10). Wel onder enkele voorwaarden want ook bij de verhuur van fietsen hebben wij maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

- Houdt 1,5 meter afstand
- 1 persoon tegelijk aan de balie (de rest wacht buiten)
- Handvatten worden ontsmet
- Was regelmatig je handen

*Wij zijn ook geopend op zondag.

Gratis_parkeren_brink

Gratis parkeren

Rent-a-Bike van Dam is gelegen in het centrum van Noordwijkerhout tegenover de Witte Kerk. Dit is eenvoudig te bereiken met de auto. Parkeer bijvoorbeeld gratis op de Brink (ca. 150 meter van onze locatie). Met Keukenhof op 4 km fiets afstand. Voor vragen, neem gerust contact met ons op.

Mountainbike Verhuur

Mountainbike verhuur

In de Noordwijkse duinen is een leuke en uitdagende MTB route, welke voor alle leeftijden en niveaus toegankelijk is. Beleef het zelf op onze nieuwe mountainbikes.

* Huur is inclusief helm & routekaart

Vakantie_Strand_bezorgen

Op vakantie?

Bent u op vakantie in omgeving Noordwijk? Wij kunnen de fietsen ook bij uw vakantieverblijf bezorgen en ophalen. Neem gerust contact met ons op.

Perfect startpunt

Rent-a-bike van Dam is gelegen in Noordwijkerhout, het hart van de Duin- en Bloembollenstreek. Het is een perfect startpunt om de Bollenstreek fietsend te ontdekken. Iedere lente veranderen de bollenvelden in een prachtige kleurrijke bloemenzee.

Met een grote groep?

Ben je op zoek naar leuke bedrijfsuitjes, fietsvakanties, fietsenevenementen, vrijgezellenfeesten, familiedagen of gewoon iets leuks met vrienden? Ga op de fiets! Wij denken graag met je mee om de perfecte dag samen te stellen.

Breed assortiment van hoogste kwaliteit

Bekijk ons breed assortiment aan fietsen in verschillende types, hoogtes en accessoires. Wij streven ernaar ten alle tijden de beste kwaliteit te leveren aan onze bezoekers en houden onze fietsen daarom in topconditie.

Behulpzaam personeel

Bij ons staan persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel. Ons doel is om jou een onvergetelijke dag te bezorgen waarbij wij graag onze kennis over de mooiste plekken in de streek met je delen.

Duinfietser
7-10-2019 via Tripadvisor

"Gedurende 20 dagen 2 e-bikes gehuurd bij van Dam welke wij ruimschoots van te voren gereserveerd hadden. Fietsen werden keurig op de afgesproken datum gebracht en gehaald bij onze bungalow. Geen enkel probleem gehad met 2 super nieuwe e-bikes welke geheel aan onze verwachting hebben voldaan. Ook vorig jaar e-bikes gehuurd maar dit jaar waren het weer nieuwe, wat een fietsen in één woord super. De omgeving ruimschoots kunnen verkennen met bezoeken aan diverse omliggende plaatsen zoals Katwijk, Lisse. Echt een aanrader dit bedrijf." 

Wil S
12-5-2017 via Tripadvisor

"Elektrische fietsen gehuurd op een zondag.Goede service.Geen borg.Route mee om langs de bloembollenvelden te gaan.We hebben zo'n 70 km gefietst.Prima fietsen.Voor herhaling vatbaar om daar weer eens fietsen te huren."

Wim H
1-5-2017 via Tripadvisor

"Door een fiets van de jongens van Rent-a-Bike van Dam hebben we een heerlijke fietsdag door de Bollenstreek gehad. Ook lekker een terrasje gepakt in Noordwijk en Zandvoort bij de ingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Op de fiets is de beste manier om de nu volop bloeiende bollenvelden te bekijken: geen gedoe met files, parkeerproblemen enz.: Vakantiedag in eigen land en lekker veelzijdig: strand, prachtig duinengebied met bossen en dus de puur Hollandse bollenvelden." 

Rent-a-Bike van Dam - Noordwijkerhout
Landbouwplein 10
2211GE Noordwijkerhout
Nederland
Ma t/m Vr :  open van 09:00 tot 18:00
Zaterdag :    open van 09:00 tot 17:00
Zondag :       open van 10:00 tot 18:00

+31 (0) 252 25 11 44
info@rentabikevandam.nl
www.rentabikevandam.nl
BTW nr: 855913186B01
KVK nr: 64941353
IBAN nr: NL71RABO0376927100