Rent-a-Bike van Dam
Fietsen verhuur

Toe aan wat beweging en frisse buitenlucht?

Trek met een mountainbike de duinen in of fiets met een tandem of elektrische fiets langs de bloemenvelden.

Nu ook met speciale routekaart langs de bloemenstalletjes van de lokale bloemenkwekers. 
#steundekweker #wijzijndebollenstreek

Ben je virus-klachten vrij dan verwelkomen wij je graag in onze vernieuwde winkel (Landbouwplein 10). Wel onder enkele voorwaarden want ook bij de verhuur van fietsen hebben we maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

- Houdt 1,5 meter afstand
- 1 persoon tegelijk aan de balie (de rest wacht buiten)
- Handvatten worden ontsmet
- Was regelmatig je handen

*Wij zijn ook geopend op zondag.

Gratis_parkeren_brink

Gratis parkeren

Rent-a-Bike van Dam is gelegen in het centrum van Noordwijkerhout tegenover de Witte Kerk. Dit is eenvoudig te bereiken met de auto. Parkeer bijvoorbeeld gratis op de Brink (ca. 150 meter van onze locatie). Met Keukenhof op 4 km fiets afstand. Voor vragen, neem gerust contact met ons op.

Mountainbike Verhuur

Mountainbike verhuur

In de Noordwijkse duinen is een leuke en uitdagende MTB route, welke voor alle leeftijden en niveaus toegankelijk is. Beleef het zelf op onze nieuwe mountainbikes.

* Huur is inclusief helm & routekaart

Rent-a-Bike_Keukenhof

Fietsen verhuur Keukenhof

De Nederlandse overheid heeft met ingang van 14 maart een noodverordering uitgeroepen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit betekent dat Keukenhof en de fietsverhuur Keukenhof niet kunnen openen op 21 maart.

Zie hier de volledige verklaring van Keukenhof

Perfect startpunt

Rent-a-bike van Dam is gelegen in Noordwijkerhout, het hart van de Duin- en Bloembollenstreek. Het is een perfect startpunt om de Bollenstreek fietsend te ontdekken. Iedere lente veranderen de bollenvelden in een prachtige kleurrijke bloemenzee.

Met een grote groep?

Ben je op zoek naar leuke bedrijfsuitjes, fietsvakanties, fietsenevenementen, vrijgezellenfeesten, familiedagen of gewoon iets leuks met vrienden? Ga op de fiets! Wij denken graag met je mee om de perfecte dag samen te stellen.

Breed assortiment van hoogste kwaliteit

Bekijk ons breed assortiment aan fietsen in verschillende types, hoogtes en accessoires. Wij streven ernaar ten alle tijden de beste kwaliteit te leveren aan onze bezoekers en houden onze fietsen daarom in topconditie.

Behulpzaam personeel

Bij ons staan persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel. Ons doel is om jou een onvergetelijke dag te bezorgen waarbij wij graag onze kennis over de mooiste plekken in de streek met je delen.

Duinfietser
7-10-2019 via Tripadvisor

"Gedurende 20 dagen 2 e-bikes gehuurd bij van Dam welke wij ruimschoots van te voren gereserveerd hadden. Fietsen werden keurig op de afgesproken datum gebracht en gehaald bij onze bungalow. Geen enkel probleem gehad met 2 super nieuwe e-bikes welke geheel aan onze verwachting hebben voldaan. Ook vorig jaar e-bikes gehuurd maar dit jaar waren het weer nieuwe, wat een fietsen in één woord super. De omgeving ruimschoots kunnen verkennen met bezoeken aan diverse omliggende plaatsen zoals Katwijk, Lisse. Echt een aanrader dit bedrijf." 

Wil S
12-5-2017 via Tripadvisor

"Elektrische fietsen gehuurd op een zondag.Goede service.Geen borg.Route mee om langs de bloembollenvelden te gaan.We hebben zo'n 70 km gefietst.Prima fietsen.Voor herhaling vatbaar om daar weer eens fietsen te huren."

Wim H
1-5-2017 via Tripadvisor

"Door een fiets van de jongens van Rent-a-Bike van Dam hebben we een heerlijke fietsdag door de Bollenstreek gehad. Ook lekker een terrasje gepakt in Noordwijk en Zandvoort bij de ingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Op de fiets is de beste manier om de nu volop bloeiende bollenvelden te bekijken: geen gedoe met files, parkeerproblemen enz.: Vakantiedag in eigen land en lekker veelzijdig: strand, prachtig duinengebied met bossen en dus de puur Hollandse bollenvelden."